Blogi

Heltti | 18.2.2021

Heltti Akatemia ilmaiswebinaarit – ilmoittaudu mukaan!

Heltin oma koulutusohjelma – Heltti Akatemia – tarjoaa koulutuksia ajankohtaisista hyvinvointia tukevista aiheista niin koko työyhteisölle kuin esihenkilöille ja HR:lle. Heltti Akatemia ilmaiswebinaarit tarjoavat mahdollisuuden tutustua koulutusaiheisiin Heltin asiantuntijoiden johdolla, ilmoittaudu mukaan! Lataa myös Heltti Akatemia koulutuskatalogi.

Heltti Akatemia ilmaiswebinaarit

Ke 24.2. klo 14-14:20 Lisää flow’ta ja aikaansaamista työpäivään

Yleensä työpäivämme parhaat hetket ovat niitä, jolloin kehomme tai mielemme on vapaaehtoisesti venytetty lähes äärirajoille jonkun mielenkiintoisen, haastavan ja vaivan arvoisen asian saavuttamiseksi. Tässä webinaarissa tutustutaan flow’n, työnimun ja työn merkityksen teemoihin ja annetaan konkreettisia vinkkejä joiden avulla voi kirkastaa oman työn merkitystä, kasvattaa työnimua sekä lisätä työhön uppoutumisen kokemusta. Lähde Heltin työterveyspsykologi Roope Rytkösen mukana kohti flow-tilaa!


Ke 17.3. klo 13-13:20 Yhteisöllisyyden tukeminen etätyöaikana

Etätyoaika on haastanut työyhteisöjä, ja moni on alkanut kokea sosiaalisen kontaktin puutteen kuormittavana. Emotionaalinen etäisyys kasvaa etätyössä, joten tarvitaan pehmeää kommunikaatiota ja uusia vuorovaikutustaitoja. Työyhteisöä täytyy tietoisemmin aktivoida, ja esihenkiöiden täytyy kehittää tunnetaitojaan. Aiheesta webinaarissa kertomassa Heltin kokenut työterveyspsykologi Mari Laari.


Ke 14.4. klo 13-13:20 Resilienssi työyhteisössä

Resilientti ihminen kykenee selviytymään vaikeistakin kokemuksista entistä vahvempana, eikä lannistu pienistä vastoinkäymisistä. Resilienssi on osin synnynnäinen ominaisuus, jota voi myös harjoittaa ja oppia sekä yksilön että koko työyhteisön tasolla. Webinaarissa tutustutaan Heltin työterveyspsykologi Mona Moisalan johdolla resilienssin teemaan sekä työkaluihin ja harjoituksiin, joilla työyhteisön selvitymistaitoja ja mielen palautumiskykyä voidaan kasvattaa.


Ke 12.5. klo 13-13:20 Akkuihin virtaa kehon ja mielen yhteistyöllä

Webinaarissa jaetaan lisää tietämystä kehon ja mielen yhteistyöstä sekä konkreettisia ja tieteellisesti tutkittuja keinoja hyvinvoinnin ja jaksamisen lisäämiseen mm. mindfulnessin, kehon rentoutuksen, ja hengitysharjoitusten avulla. Aiheeseen perehdyttämässä Heltin työterveyspsykologi Kimmo Rotko.

Lataa Heltti Akatemia koulutuskatalogi